KAZNENO DJELO UBOJSTVA: Još uvijek nije pronađeno tijelo nestale 47-godišnjakinje

568 0

SLAVONSKI BROD, 29. studeni 2019. – U vezi nestanka 47-godišnjakinje i kaznenog djela ubojstva o čemu je Županijsko državno odvjetništvo i Policijska uprava brodsko-posavska (dana 23. i 25. studenoga) obavijestilo javnost, Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave BP dostavila je nove informacije.
-Policijski službenici nastavljaju intenzivno traganje za oštećenom 47-godišnjakinjom. U međuvremenu su pretražene određene lokacije na području Slavonskog Broda, a pritom su angažirani i pripadnici HGSS-a, te se traganje nastavlja i na širem području.
U okviru kriminalističkog istraživanja policijski službenici su prikupili određene dokaze, temeljem čega je podnesena kaznena prijava protiv dvije osobe Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ubojstva.
U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, policija nastavlja sa provođenjem dokaznih radnji.
Policijski službenici također pregledavaju i analiziraju, između ostaloga i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak) osumnjičene za ubojstvo, i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja (dana 21. studenoga).
Obzirom da tijelo oštećene još uvijek nije pronađeno, policijski službenici provjeravaju dojave građana, te pozivaju građane da i dalje javljaju korisne informacije policiji na broj telefona 192. navodi se u priopćenju.

Related Post