KNJIŽNICA I ČITAONICA „GRIGOR VITEZ“

884 0

GORNJI BOGIĆEVCI, 1. kolovoza 2014. – Dana 31.07.2014. u Narodnoj knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci održana je kreativna ljetna radionica pod nazivom „Ljeto u knjižnici – ljeto na moru“.

Kao i svaki puta do sada radionica je okupila velik broj sudionika djece i njihovih roditelja koji su pokazali veliki interes i zadovoljstvo samim dolaskom i izradom ribica i leptira. Naime, nismo svi u mogućnosti otići na more, ali možemo more „dovesti“ u našu knjižnicu – to je bio naš moto i zvijezda vodilja na ovoj radionici. Ljetni su praznici, odmor je od škole i učenja, ali to ne znači djeci ne trebamo pružiti druge vrijedne i korisne sadržaje kako bi iskazali svoju kreativnost.

 

Djeca su sa svojim roditeljima napravili razne šarene ribice i leptire te ih izložili u našoj knjižnici kako bi ukrašavali njen prekrasan unutarnji prostor. Bilo je tu plavih, žutih, zelenih crvenih… ribica i leptira, raznih vrsta, oblika i veličina. A razdragana dječja lica veselo su na kraju radionice gledala svojih ruku djelo i divili se svojoj izradi. Svi su se lijepo igrali, družili, smijali i zasluženo na kraju zasladili bombončićima,keksićima i sokićima. Radionicu organizirala i vodila Jasminka Klarić – voditeljica knjižnice uz veliku pomoć roditelja i najvažnijih sudionika – djece.

 

Naravno, već je dogovoren idući susret za tjedan dana na novoj kreativnoj radionici pod nazivom „To je moj dom, tu živim“.

 

Related Post