KOBNI RIBOLOV

1566 0

Tijelo Berislava Ramača Bere (37) iz Kosovca pronađeno je u prošlu srijedu uz desnu obalu Save na bosanskoj strani u neposrednoj blizini bivšeg drvenog mosta. Nakon tri i pol mjeseca potrage pronašli su ga ribiči nekoliko kilometara

nizvodno od mjesta gdje je potonuo čamac u kome je Berislav bio s dvojicom prijatelja. Neslužbeno se doznaje da su kod Ramača pronađeni dokumenti, te da je identitet potvrđen obdukcijom koja je obavljena u Banja Luci.

 

Loveći ribu s prijateljima 19. prosinca u rijeci Savi kod Uskoka nadomak Stare Gradiške nestao je oko 19,45 sati Berislav Ramač, poznatiji kao Bero, iz Kosovca. Berislav je s dvojicom prijatelja bio u drvenom čamcu u koji je ušla voda i koji je potom potonuo. Prijatelji su uspjeli isplivati na lijevu obalu rijeke Save, dok je Berislav nestao. Ronioci iz specijalne postrojbe Policijske uprave osječko-baranjske danima su tragali ali nisu uspjeli pronaći tijelo utopljenika.

 

Berislav Ramač, hrvatski branitelj, sportaš i nogometni sudac otac je troje djece, dvanaestogodišnjeg Mateja, jedanaestogodišnje Veronike i sedmogodišnjeg Valentina. Supruga Simona Elena našla se s djecom u teškoj financijskoj situaciji jer je Berislav bio jamac, a korisnik kredita nije vraćao dug pa je cjelokupna otplata kredita opteretila njegovu mirovinu. Budući da je obitelj ostala bez sredstava za život, zamjenik načelnika općine Okučani i sportski djelatnik Željko Đurić uz potporu Radio „Bljeska“ organizirao je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć obitelji Ramač. Odazvali su se brojni prijatelji i sportski klubovi. Unatoč prikupljenom novcu supruga Simona Elena i djeca i dalje imaju isti problem, pa im je pomoć još uvijek dobrodošla.

 

(Fotografije: Nikola Knežević)

 

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 30/07/2014 0
SLAVONSKI BROD, 30. srpnja 2014. – Jučer oko 8,30 sati, na području općine Vrpolje, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, postupajući…