Kod Davora sletio traktorom u lateralni kanal i teško se ozlijedio

722 0

DAVOR -Dana 19. srpnja 2018. godine u 11,09 sati Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila dojavu da je polju, u blizini mjesta Davor, došlo do slijetanja traktora i da je jedna osoba ozlijeđena.

Po izlasku na mjesto događaja policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je toga dana oko 10,45 sati došlo je do slijetanja traktora u lateralni kanal te da je istim upravljao 77-godišnjak.

Prilikom slijetanja u kanal, došlo je do prevrtanja traktora i priklještenja vozača, koji je pri tom zadobio teške tjelesne ozlijede.

Ozlijeđenom vozaču je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. O ovom događaju policija dostavlja izvješće o događaju Općinskom državnom odvjetništvu.

Related Post

TRAŽE POSAO

Autor - 22/04/2012 0
Prema dostupnim podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Brodsko – posavskoj županiji je stopa nezaposlenosti u prosincu 2011. godine…

DOK JE RADIO U INOZEMSTVU

Autor - 17/07/2014 0
OKUČANI, 17. srpnja 2014. – U okviru dovršenog kriminalističkog istraživanja na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe, policijski službenici Policijske postaje…