KOD DRAGALIĆA: Udario u teretnjak, sletio s autoceste i teško se ozlijedio

1187 0

Foto: Ilustracija
NOVA GRADIŠKA, 25. svibnja 2020. – Na autocesti kod Dragalića, jučer (24. svibnja) oko 13 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede.
Policijski službenici su očevidom utvrdili da se 73-godišnji hrvatski državljanin kretao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka od istoka u smjeru zapada. Ispred njega u istom smjeru kretao se teretni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak. 73-godišnji vozač nije držao potreban razmak i u jednom trenutku je prednjim dijelom osobnog automobila udario u stražnji dio teretnog automobila, nakon čega je vozilom sletio na travnatu površinu,a potom udario u metalnu ogradu.
U ovoj prometnoj nesreći 73-godišnjak je zadobio teške, a 21-godišnjak je lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Novoj Gradišci, gdje je 73-godišnjak zadržan na daljnjem liječenju.
Policijski službenici protiv 73-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post