Kod Jaruga poginuo motociklist , motor izgorio

1285 0

SLAVONSKI BROD – Danas (25. studenoga), oko 12.55 sati, na državnoj cesti D7, kod Jaruga, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, u trenutku kad je 41-godišnjak, upravljajući motociklom (đakovačkih registracijskih oznaka), pretjecao tegljač s priključenom poluprikolicom (BiH registracijskih oznaka), te je prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio osobnog automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći motociklista je smrtno stradao, dok su vozač i putnik iz osobnog automobila (u dobi od 52 i 57) lakše ozlijeđeni. Nakon sudara motocikl se zapalio i u cijelosti izgorio.

Tijekom trajanja očevida u vremenu od 13.15 do 15.45 sati, policijski službenici su promet preusmjeravali obilaznim pravcima.

O prometnoj nesreći slijedi obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu- izvijestila je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post