KOD TISOVCA SE PREVRNUO TRAKTOR

602 0

NOVA GRADIŠKA, 22. srpnja 2014. – Jučer oko 21 sat na području Starog Petrovog Sela u poljskom predjelu u blizini naselja Tisovac došlo je do prevrtanja traktora, koji je prevozio pšenicu.

Prilikom prevrtanja traktora teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je 57-godišnji vozač traktora

 

POLICIJSKA 24 SATA – SAŽETAK : U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je 14 kaznenih djela od kojih 13 općeg kriminaliteta i jedno (1) kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta osam (8) kaznenih djela su na štetu imovine i to tri (3) kaznenih djela krađe, jedno (1) kazneno djelo teške krađe, dva (2) kaznena djela prijevare i dva (2) kaznena djela oštećenja tuđe stvari. U području prometa dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih četiri (4) s materijalnom štetom i jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Evidentiran je jedan (1) prekršaj nasilja u obitelji.

 

KAZNENA DJELA: Jučer oko 21,30 sati na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku policija je u suradnji s carinom u osobnom automobilu, SB-registracija pronašla preko sto kilograma sitno rezanog duhana. Duhan je bio sakriven na više mjesta unutar tvorničkih šupljina i prostora osobnog automobila kao ispod navlaka sjedišta, unutar bočnih šupljina, u prostoru za rezervni kotač i slično. Vozilom je upravljao 24-godišnjak s područja općine Brodski Stupnik od kojeg su djelatnici carine (koji su preuzeli daljnji postupak) uz potvrdu oduzeli vozilo i duhan, a protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo izbjegavanje carinskog nadzora.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će protiv 38-godišnjaka iz Slavonskog Broda nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo davanje lažnog iskaza. On je sredinom svibnja ove godine u policiji podnio zahtjev za izdavanje nove vozačke, a kao razlog naveo gubitak stare vozačke na području Republike Njemačke, na temelju čega mu je izdana nova vozačka dozvola. Radom policije utvrđeno je da mu je stara vozačka krajem 2013. godine zbog počinjenog prekršaja u Republici Njemačkoj oduzeta. S obzirom da je prilikom podnošenja zahtjeva upozoren na posljedice davanja lažne izjave odnosno iskaza, zbog lažno prikazanih činjenica osumnjičen je za kazneno djelo davanje lažnog iskaza.

Related Post

PRONAĐEN MRTAV MUŠKARAC

Autor - 04/05/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer 3. svibnja, oko 17.05 minuta, policija je zaprimila dojavu da je u obiteljskoj kući u Sl.…

ŽELJEZNIČKA NESREĆA

Autor - 18/10/2012 0
STARO PETROVO SELO, 18. listopad 2012. – Jutros, oko 4,15 sati u Policijskoj postaji Nova Gradiška, zaprimljena je dojava, da…

NOVA GRADIŠKA

Autor - 15/06/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 15. lipanj. 2012. – Danas u ranim večernjim satima dogodila se prometna nesreća na križanju ulice A. Stepinca…