KONZUM POBOLJŠAVA PONUDU U NOVOJ GRADIŠKI

648 0

NOVA GRADIŠKA, 5. listopad 2012. – Prvi Super Konzum na području grada Nova Gradiška biti otvoren u slijedeći četvrtak, 11. listopada ove godine. Otvara se u prostoru bivšeg NTL-a u Benkovićevoj ulici.

 

-Nova prodavaonica zaposlit će ukupno 18 zaposlenika, a kupcima ćemo ponuditi bogat asortiman s više od 20.000 artikala po najpovoljnijim cijenama. Tako će u bogatoj ponudi svježih proizvoda – delikatese, voća i povrća, mesnice, gotovih jela, pekarnice, pića, proizvoda za njegu i čistoću, ali i tehnike, posuđa, odjeće, obuće, alata i opreme za vrt, posebnih odjela igračaka i dječjeg svijeta, kupci u Super Konzumu Nova Gradiška moći odabrati sve potrebno za svoj dom i obitelj na jednom mjestu. Uz ponudu Super Konzuma, u okviru trgovačkog centra, bit će i dodatni sadržaji naših partnera: trgovina odjećom, obućom te caffe barm – doznali smo od Ane Mitrović, voditeljice Ureda za odnose s javnošću.

Related Post

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Autor - 27/09/2013 0
Gradonačelnik Željko Bigović i njegova zamjenica Ljiljana Lukačević će 1. listopada 2013. godine posjetiti i prigodno darivati starije i nemoćne…