KP „SLAVČA“

795 0

NOVA GRADIŠKA, 9. svibanj 2012. – Posljednjih dana djelatnici komunalnog poduzeća „Slavča“ ne mogu biti nezapaženi na gradskim ulicama i javnim površinama. Uređuju se zelene površine i kose travnjaci, dotjeruje hortikultura,

a od danas na cvjetne gredice sadi cvijeće. Posaditi će ukupno 10.000 sadnica što je, uz 10.000 sadnica posađenih prošle jeseni, impozantna brojka sadnica cvijeća koje će krasiti naš grad.

 

Treba dodati da se i ove godine po programu javnih radova obavljaju i drugi komunalni poslovi koji doprinose ljepšem izgledu grada. Ne smije se zaboraviti ni akcija “Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš „ u kojoj su sudjelovali brojni građani i udruge. Značajnu ulogu u najvećoj ekološkoj akciji čišćenja divljih odlagališta otpada u Hrvatskoj imali su i djelatnici „Slavče“.

 

Aktivnosti na uređenju grada koje i ove godine potiče gradska Turistička zajednica potvrđuju da ,osim djelatnika „Slavče“, ljepšem i čistijem gradu sve više doprinose i sami građani. Potvrđuje to da će i ove godine grad Nova Gradiška biti među onim gradovima koji mogu računati na Zeleni cvijet, prestižno priznanje za zavidnu razinu kvalitete životnog prostora.

Related Post

IDOL KOJI SE NE ZABORAVLJA

Autor - 14/10/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 14. listopada 2013. – Da se i ove godine u Novoj Gradiški evociraju sjećanja Tošu Proeskog, makedonskog slavuja…