KRAĐA NOVCA U DAVORU

437 0

TRI KRAĐE – U vremenu od 9. do 11. prosinca,u noćnim

satima, na području općine Gornja Vrba počinjene su provale i to u obiteljsku kuću i trgovinu, te ugostiteljski objekt na području Slavonskog Broda, iz kojih je počinitelj (ili više počinitelja) kaznenog djela teške krađe, otuđio veću količinu raznih predmeta. Policija nastavlja rad na pronalasku počinitelja i utvrđivanju bitnih činjenica i okolnosti u vezi počinjenja ovih kaznenih djela.

 

KRAĐA NOVCA U DAVORU – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su potvrdili sumnju da je mlađa muška osoba, dana 1. prosinca u prijepodnevnim satima, na području općine Davor, iz obiteljske kuće, otuđila veći novčani iznos. Policija protiv osumnjičenika podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, te izvješće Centru za socijalnu skrb.

 

POLICIJA RAZRIJEŠILA 8 KRAĐA – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje, nad dvojicom muškaraca, potvrdivši sumnju u kazneno djelo teške krađe. U vezi osam (8) riješenih imovinskih kaznenih djela, na novogradiškom području, za koja je osumnjičena mlađa muška osoba (dnevna informacija od 21. studenoga i 10. prosinca) i 17-godišnjak, utvrđeno je da su u jednom kaznenom djelu sudjelovali 26-godišnjak i 31-godišnjak. Naime, sumnjiče se za sudjelovanje u provali u dvorišnu zgradu, iz koje je otuđen pribor za pecanje, motorna pila, bakreni kotao, lonac i drugo. Policija je pronašla i oduzela otuđenu motornu pilu i vratila vlasniku, a protiv dvojice osumnjičenika dostavlja posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post