KRAĐE I KRIVOTVORENJE ISPRAVE

899 0

NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BRO0D, 25. rujna 2017. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 21-.godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe. Pritom su utvrdili da je 22-godišnjak, u Novoj Gradiški, kroz otvoren prozor, na visini oko dva metra, ušao u unutrašnjost ugostiteljskog objekta, otuđivši nekoliko stotina kuna. Za to vrijeme 21-godišnjak je stajao ispred ugostiteljskog objekta i pazio da netko ne naiđe. Policijski službenici protiv 21-godišnjaka i 22-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su riješili kazneno djelo krađe. Utvrđeno je da je 37-godišnjak, dana 3. kolovoza, u vremenu od 19.30 do 20.30 sati, u Bukovlju, iz parkiranog i otključanog osobnog automobila, iskoristio odsutnost vlasnika, te otuđio mobitel, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici su otuđeni mobitel, pronašli, oduzeli od 37-godišnjaka te vratili 19-godišnjem vlasniku. Protiv 37-godišnjaka policija dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Danas 26. rujna 2017. godine Policijski službenici policijske postaje Vrpolje su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim državljaninom BiH, kojeg sumnjiče da je dana 25. srpnja 2017. godine prilikom prelaska granice na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu, koristio krivotvorenu vozačku dozvolu za koju je utvrđeno da ju je prije mjesec dana nabavio u Banja Luci za 100 €.

Policijski službenici protiv državljanina BiH podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Related Post