KRALI I VARALI

385 0

12. travanj 2013. – OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE

– Jučer je 35-godišnjak sa područja općine Bebrina, policiji prijavio prijevaru. Naime, tijekom ožujka se javio na oglas poduzeća iz Splita koje zapošljava osobe u Njemačkoj, te mu je na telefonski poziv muška osoba rekla da uplati više desetaka eura za dobivanje dokumentacije, što je 35-godišnjak i učinio, a na nakon toga mu se muška osoba više nije javljala. Policija nastavlja rad u vezi ovog događaja i podnošenju odgovarajućih pismena.

 

UHVAĆENA U KRAĐI ŽENSKIH TORBICA – Jučer, oko 13.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici J. Rimca, 52-godišnjakinja je iz trgovine otuđila dvije ženske torbice, a po izlasku su ju zaustavili zaposlenici trgovine, do dolaska policije. Otuđeni predmeti su vraćeni u trgovinu, te su policijski službenici upoznali oštećenog sa pravom pokretanja privatne tužbe.

 

ZBOG NEKOLIKO METARA BAKRENOG KABLA ZAUSTAVIO PROMET NA ŽELJEZNICI – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer, oko 13.45 su uhitili 29-godišnjaka, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uništenje ili oštećenje javnih naprava. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 29-godišnjak sa željezničke pruge kod Slobodnice izrezao i otuđio nekoliko desetaka metara priključnog bakrenog kabla, zbog čega je bio prekid prometovanja vlakova između 12.20 i 15.25 sati. Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

TRGOVCI JU UHVATILI U KRAĐI – Oko 15 sati, jučer, u Slavonskom Brodu, u Ulici J. Rimca, 51-godišnjakinja je iz trgovine otuđila više komada prodajnih artikala. Po izlasku iz trgovine zaustavili su ju zaposlenici, do dolaska policija. Otuđeni artikli su potom vraćeni oštećenom kojeg su policijski službenici upoznali sa pravom pokretanja privatne tužbe.

Related Post