UDRUGA 8+

1715 0

Hvala svima koji podupiru obitelji s mnogobrojnom djecom

OKUČANI, 12. travanj 2013. – Minuli blagdani bili su prigoda da volonteri podružnice Udruge 8+ posjete svoje štićenike, odnesu im prigodne darove i čestitaju Uskrsne blagdane.

Udruga se brine za 42. obitelji bez obzira na nacionalnost i vjerska opredjeljenja. Pomažu samcima, naročito kada su u pitanju stari i nemoćni, u hrani, odjeći, obući i posteljini.

Predsjednik podružnice Udruge 8+ Josip Terman zahvalio se pravnim osobama i pojedincima koji su omogućili da obitelji i pojedinci koje žive u teškim socijalnim uvjetima osjete ozračje Uskrsnog blagdana.

U prvom redu zahvale idu okučanskom župniku fra Mariu Radmanu, Aci Vidakoviću, načelniku općine Okučani, Zoranu Maslaču i djelatnicima ZET-a Zagreb (za liječenje Ljubice Maroš) te Sindikatu vozača i prometnih radnika u Zagrebu, koji su Udruzi 8+ za štićenike dopremili živežne namirnice, i Ivanu Golubu, direktoru Komunalnog poduzeća “Sloboština” Okučani.

 

Zahvalnica je uručena fra Damiru Paviću bivšem župniku u Okučanima, sada na dužnosti u Brestovskom (srednja Bosna), koji je stvorio čvrstu podlogu kako bi Udruga 8+ mogla uspješno raditi.

 

Autor Milorad Oršulić Mican

PREDSTAVNICI UDRUGE 8+, SINDIKATA VOZAČA I DJELATNIKA ZET-a IZ ZAGREBA

 

ZAHVALNICA JE URUČENA I ACI VIDAKOVIĆU – OPĆINSKOM N AČELNIKU

HAHVALNICA U RUKAMA BIVŠEG OKUČANSKOG ŽUPNIKA FRA DAMIRA PAVIĆA

Related Post