KRALI NA PODRUČJU OKUČANA: Policija jednog ulovila za dvojicom raspisana potraga

2041 0

OKUČANI – Dana 14. studenog 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Okučani su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja općine Okučani, kojeg sumnjiče da je u vremenu od 20. rujna do 12. studenog 2017. godine na području općine Okučani, počinio četiri kaznena djela, od kojih jedno samostalno, dok je ostala tri počinio uz pomoć svojih vršnjaka, 20-godišnjaka i 21-godišnjaka, za kojima je raspisana potraga.

Policija ih sumnjiči da su zajedno u dva navrata provalili u benzinsku postaju te jednom u trgovinu na području Okučana, iz kojih su otuđili veću količinu raznih cigareta, vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Osim toga, policija 20-godišnjaka sumnjiči da je dana 12. studenog 2017. godine oko 22,00 sati na području općine Okučani, neovlašteno uporabio otključani osobni automobil, kojeg je na kolnom ulazu ispred kuće, prethodno parkirao 57-godišnji vlasnik, koji je ostavio pogonski ključ u kontakt bravi. 21-godišnji vozač se automobilom koristio u prometu do sutradan do 08,30 sati kada je zaustavljen od strane policije u mjestu Medari, gdje je utvrđeno da je automobilom upravljao i prije stjecanja prava na upravljanje, tj. bez vozačke dozvole te da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. Osobni automobil mu je oduzet te je vraćen vlasniku.

Policija protiv istih podnosi odgovarajuće kaznene i prekršajne prijave.

Related Post