KRALI, RAZBIJALI, PUCALI: Kod dvojice uhićenih pronađene dvije automatske puške sa streljivom

1155 0

NOVA GRADIŠKA – U vezi jučerašnjih događaja na području Nove Gradiške i Slavonskog Broda, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 26-godišnjakom na okolnosti počinjenja više kaznenih djela.

Naime, policija sumnjiči dvojicu muškaraca, da su nakon krađe na benzinskoj postaji u Slavonskom Brodu, osobnim automobilom oštetili ugostiteljski objekt u Novoj Gradiški. Potom su ušli u unutrašnjost ugostiteljskog objekta te razbijali inventar.

Policija također sumnjiči dvojicu muškaraca da su pucajući iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće, u Ulici Sv. Vida, oštetili osobni automobil Smart. U spomenutim događajima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Temeljem naloga županijskog suda policijski službenici su na nekoliko lokacija pretražili vozila, domove i prostorije koje koriste osumnjičeni, kojom prilikom su na tri lokacije (u kući na području općine Gornji Bogićevci i dvije kuće na području Nove Gradiške) pronašli i oduzeli dvije automatske puške sa pripadajućim spremnikom i streljivom.

Policija je u vezi krađe na benzinskoj postaji Slavonski Brod, upoznala odgovorne osobe na mogućnost pokretanja privatne tužbe.

Policijski službenici su Jučer , 32-godišnjaka i 26-godišnjaka uz kaznene prijave predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela: dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, te oštećenja tuđe stvari.

Jučer, u poslijepodnevnim satima, policijski službenici će dovesti i predati 32-godišnjaka i 26-godišnjaka u državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Related Post

HRVARTSKA U EU

Autor - 28/06/2013 0
Zbog velikog interesa javnosti i medija oko prelaska granica nakon što Republika Hrvatska postane 28. članica Europske unije u Ravnateljstvu…