KRIV TRAKTORIST: U prometnoj nesreći kao motociklist poginuo novogradiški poduzetnik Nedjeljko Križić

11823 0

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 28. lipnja 2020. – U prometnoj nesreći koja se dogodila 27. lipnja oko 14 sati, u mjestu Donji Čaglić (Lipik), u Ulici Roberta Žilija, na dionici državne ceste D5,  poginuo je novogradiški poduzetnik Nedjeljko Križić (62).
Kako je priopćila Policijska uprava požeško-slavonska, vozač traktora, koji je upravljao traktorom marke „IMT“ daruvarskih registarskih oznaka sa pridodanim traktorskim priključkom „balirka“, pri skretanju u lijevo, u sporednu ulicu, nije propustio motocikl marke „Honda“ novogradiških registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak i zadržavao smjer kretanja, zbog čega je došlo do udara motocikla i motocikliste u traktorski priključak.
Vozaču motocikla pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Pakrac u kojoj je nedugo nakon zaprimanja preminuo od višestruko zadobivenih ozljeda.
Policija protiv 55-godišnjaka, koji je uhićen će  podnijeti kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Related Post