Kupnjom palačinki Brođani prikupili više od 9,5 tisuća kuna za teško oboljelu Antoniju Kraljić

626 0

Autor: brodportal.hr

SLAVONSKI BROD – Brojni Brođani koji su ove subote, 2. ožujka, došli na gradsku tržnicu, pridružili su se tradicionalnoj darovnoj akciji SBTV-a – Dan palačinki. Kupnjom ovih omiljenih slastica pomogli su Antoniji Kraljić, teško bolesnoj mladoj djevojci iz Nove Gradiške.

“Ovo je naša 12. po redu humanitarna akcija Dan palačinki kojom inače svake godine u ožujku zajedno s brodskim restoranima i građanima prikupljamo donacije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine odlučili smo pomoći Antoniji Kraljić, djevojci iz Nove Gradiške koja se bori s nizom tumora. Odaziv Brođana je zaista bio veliki i hvala svima koji su pomogli u ovoj našoj darovnoj akciji”, rekao je Ivan Čalić, glavni urednik SBTV-a.

Na poticaj SBTV-a, u akciju se uključilo desetak slavonskobrodskih restorana, koji su ispekli  i donirali više od tisuću najraznovrsnijih punjenih palačinki: Grozd, Uno, Lotos, Onyx, Savus, Zdenac, Ratatoille, Kuća piva i po prvi puta Obrtnička škola Slavonski Brod, njihovi učenici kuhari i slastičari.

Brođani su još jednom pokazali veliko srce prikupivši 8 845 kuna i 80 eura. Donacija je odmah uručena Antoniji Kraljić, pred kojom slijedi borba sa skupim operacijama i liječenje od teških bolesti.

Related Post

PROSVJED AUTOPRIJEVOZNIKA U BiH

Autor - 15/01/2015 0
SLAVONSKI BROD, 15. siječanj 2015. – Zbog organiziranja prosvjeda autoprijevoznika u Bosni i Hercegovini Policijska uprava brodsko-posavska obavještava građane i…