LIDLOV PROJEKT „VIŠE ZA ZAJEDNICU“

554 0

Da se donacija dodijeli Udruzi Hrabro dijete zaslužna je Željka Matić, djelatnica Lidla u Novoj Gradiški, koja je udrugu predložila za donaciju

NOVA GRADIŠKA, 22. kolovoza 2013. – Ivan Stepić, povjerenik za kadrovska

i socijalna pitanja u Lidlu danas je Udruzi Hrabro dijete uručio donaciju vrijednu 5.000 kuna. -Lidl prepoznaje potrebe civilnog društva, a projektom „Više za zajednicu“ prije svega želimo da naši zaposlenici u zajednici u kojoj rade prepoznaju i predlože udruge kojima je donacija potrebna.

Radi se o ukupno 87 donacija u iznosima od po 5.000 kuna u robi i stvarima koje su potrebne udruzi. Donacije su bile i bit će uvijek dio Lidlovog poslovanja jer smo svjesni svoje veličine i djelovanja u zajednici – kazao je Ivan Stepić. Da se donacija dodijeli Udruzi Hrabro dijete zaslužna je Željka Matić, djelatnica Lidla u Novoj Gradiški, koja je udrugu predložila za donaciju.

-Udruga Hrabro dijete javno je dosta promovirana i naš je rad prepoznalo puno ljudi i tvrtki između ostalog i Lidl. Zahvaljujemo se Lidlu na pomoći kojom žele potaknuti naš daljnji rad. Kao i do sada donacija će biti podijeljena obiteljima kojima je to najviše potrebno- kazao je dopredsjednik udruge Krunoslav Bošković. Udruga Hrabro dijete dodijelila je zahvalnice Lidlu i Željki Matić.

Related Post

NOVA UDRUGA U OKUČANIMA

Autor - 07/03/2013 0
OKUČANI, 7. ožujak 2013. – Među brojnim udrugama koje uspješno djeluju na području općine Okučani, odnedavno i okučanska podružnica vinkovačke…