„LJETO U KNJIŽNICI 2015.“

647 0

NOVA GRADIŠKA, 2. srpanj 2015. – Djeca okupljena danas u Gradskoj knjižnici bila su sudionici edukativno-zabavne radionice VJEŽBAJMO ZAJEDNO. Pripremile su ju Aleksandra Pilipović, profesorica tjelesnog odgoja

u OŠ „Mato Lovrak“ i knjižničarka Mirjana Pranjić koja je upoznala djecu sa knjigama koje posjeduje knjižnica o vježbanju i zdravoj prehrani. Djecu je educirala o prednostima vježbanja i na tu temu pokazala postavljene panoe i promotivne materijale. Mia Gučanin, učenica 5. c razreda OŠ „Mato Lovrak“ prezentirala je svoj plakat „Vježbaj i jedi pravilno“.

 

Voditeljica radionice Aleksandra Pilipović razgovarala je s djecom o potrebi tjelesnog vježbanja i njegovom utjecaju na zdravlje.

Nakon zagrijavanja različitim vježbicama djeca su djeca su sudjelovala u različitim sportskim igrama, a potom su se družila i uživala u još jednom danu „Ljeta u knjižnici“.

Sutra (petak) također s početkom u 9 sati početi će na Dječjem odjelu Gradske knjižnice kreativno-likovna radionica pod nazivom LJETO, SUNCE, VJETAR I OBLACI.

Pripremili su ju oecc Gabriela Tančak i knjižničarka Anka Višić.

Related Post