LJETO U KNJIŽNICI

558 0

NOVA GRADIŠKA, 6. kolovoza 2014. – Unatoč obilnoj kiši i temperaturama ni malo primjerenima ovom dobu godine, ljeto ipak imamo i to pravo vedro, veselo zahvljajujući djeci i Gradskoj knjižnici Nova Gradiška.

 

Radionicom „Pišite, fotkajte i snimajte s nama“ održanom  6. kolovoza nastavljena je ova dugogodišnja vrijedna manifestacija. Zahvaljujemo Gradskoj knjižnici, svim njezinim djelatnicima, što su Građanskoj inicijativi „NG-Buntovnici“ i  UNITAS WebRadiju NOVA GRADIŠKA omogućili održavanje novinarske radionice.

 

Djeca su pisala, fotkala, snimala, crtala-izrazila se na način koji njima odgovara, a pronašli su i zanimljive sugovornike. Njihove radove ćemo objaviti i na portalu www.ngbuntovnici.hr, a tonske priloge djece koja su snimila prve intervjue emitirat ćemo u emisiji „Mladi i mediji“ koju svakog drugog petka od 18 sati, ostvarujemo zahvaljujući donaciji HEP-a.


Domaćin i današnje radionice bila je prof. Biljana Dakić, v.d. ravnateljice Gradske knjižnice, a suradnice Sanja Šimić,prof. i dipl. sociologinja, Sandra Hruban, dipl. knjižničarka u novogradiškoj Gimnaziji te Snježana Jureković, dipl. knjižničarka u OŠ „I.G. Kovačića“ Staro Petrovo Selo. Svakako napominjemo kako u radionicama sudjeluju osnovnoškolci nižih i viših razreda, a bude i djece predškolskog uzrasta.

 

 

Related Post

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 04/08/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 4. kolovoz 2012. – Gradska knjižnica Nova Gradiška i ovoga ljeta je najmlađim Novogradiščanima, ali i djeci iz…