LUKA VIDOVIĆ – MAGIC SHOW ZA CIJELU OBITELJ – SUBOTA, 25. 2. U 11:00 U DOMU KULTURE

889 0

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

 

Dragi ljubitelji mađioničarskih vještina, pozivamo vas na magičnu predstavu Luke Vidovića – Magic show za cijelu obitelj koju je pogledalo više od 100 tisuća ljudi. U subotu 25. veljače s početkom u 11:00 sati u Domu kulture. Ne propustite vrhunsku zabavu za sve uzraste. 

Magic show za cijelu obitelj je urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava koja je namijenjena zabavi cijele obitelj.

Lukin izrazit talent za rad sa djecom, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave pamtiti cijeli život!

Magic show za cijelu obitelj fantastična je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima!

Možda baš vaše dijete Luka izabere iz publike i pozove na pozornicu da ga pretvori u pravog malog čarobnjaka, koji će mu pomoći pri izvođenju trikova!

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/331-010.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 17/09/2015 0
Slavonski Brod 17. rujna 2015. – Za projekt „Kontrola plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima” koji Brodsko-posavska županija u suradnji s…