MALONOGOMETNI TURNIR HSS-a U BRĐANIMA

778 0

Na stadionu NK „Mladosti“ u Brđanima jučer je odigran malonogometni turnir u organizaciji mladih HSS-a, općinskog ogranka Rešetari.

 

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa: Proleteri, Mladi 6, Savske noći, Karlovačko tim, Pepsi, Brđanci, Provokatori, Dubovo bure, Caffe bar Rich, Last palmas i Picin brlog. Utakmice su se igrale po kup sistemu na ispadanje, a pobjednika turnira je bio Picin brlog iz Rešetara koji je u finalu sa 2:0 pobijedio Proletere.

 

1. krug natjecanja:

Caffe bar Rich – Picin brlog 0:3

Las palmas – Dubovo bure 2:1

Brđanci- Pepsi 3:0

S. noći – HSS Rešetari 0:3

Mladi 6 – Proleteri 0:2 slobodan Karlovačko tim

 

2. krug

Karlovačko tim – Brđani (nakon jedanaesteraca) 2:3

Las palmas – Proleteri (nakon jedanaesteraca) 0:2 HSS

Rešetari – Picin brlog 0:1

 

Polufinalni ždrijeb je odlučio da Picin brlog prolazi direktno u finale, a drugi finalist je odlučen u utakmici Proleteri – Brđanci 4:2

 

Finale: Picin brlog – Proleteri 2:0

 

1. mjesto – Picin Brlog (nagrada pečeno janje)

2. mjesto – Proleteri (nagrada pečenica)

3. mjesto – Brđanci (nagrada gajba piva)

 

– Klub mladih HSS-a u općini Rešertari je izuzetno aktivan. Ovim turnirom željeli smo privući što više mladih kako bi ih motivirali da se uključe u rješavanje svih nedaća s kojima smo suočeni u društvu – kazao je Antun Grgić, predsjednik Općinske organizacije HSS-a Rešetari.

– Danas je mlade teško pokrenut, svi govore da su mladi po kafićima i ispred kompjutera. Ovdje se vidi da se jednom dobrom organizacijom mlade može privući uz sport – dodao je Davor Vlaović, predsjednik županijske organizacije HSS-a.

Related Post

HSS O STO VLADINIH DANA

Autor - 19/04/2012 0
u Središnjici HSS-a jučer je održana konferencija za novinare. Priopćenje, odnosno stavove HSS-a o radu Vlade RH prenosimo u cijelosti.

HSS NE ZABORAVLJA SVOG VELIKANA

Autor - 09/08/2015 0
SLAVONSKI BROD , 8. kolovoza 2015. – Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Brodsko-posavske županije , danas 08.08.2015., obilježila je godišnjicu…