MAŽORETKINJE PONOS NOVE GRADIŠKE

521 0

NOVA GRADIŠKA, 18. travnja 2014. – Gradonačelnik Nove Gradiške Željko Bigović upriličio je 17. travnja, zajedno s Mihaelom Đeraj, pročelnicom Odsjeka društvenih djelatnosti, svečani prijem za novogradiške mažoretkinje,

koje su i na 18. državnom prvenstvu, kojemu je Nova Gradiška bila domaćin po drugi puta, ekipno osvojile prvo mjesto s tri koreografije. I u pojedinačnim kategorijama polučeni su uspješni rezultati, a kontinuitet visokih ocjena na natjecanjima na svim razinama samo je potvrda da se radom, trudom i strpljenjem može trajati.

Uz riječi dobrodošlice, zahvale roditeljima i čestitke, 20-ak mažoretkinja se predstavilo u doista prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, a potom su za veliku podršku gradu zahvalile trenerica Maja Lukić, potom u ime roditelja i svih Mažoretkinja grada Nova Gradiška, njihova predsjednica Stana Cota. Prijemu su bili nazočni i Natalija Golovrški, dopredsjednica Udruge, Anita Krizmanić, tajnica i Siniša Lang, član Izvršnog odbora Mažoretkinja grada Nova Gradiška. Tom prigodom istaknut je problem adekvatnog prostora potrebnog za specifične treninge mažoretkinja, kao i financijska sredstva potrebna za najam takvih prostora. Gradonačelnik je obećao pomoć kako u rješavanju potrebne dvorane, tako i po pitanju cijene unajmljivanja prostora. Prema svim rezultatima koje mažoretkinje postižu svih ovih godina doista zaslužuju svu moguću potporu.

 

Na prijemu su razmijenjeni pokloni, a ovaj susret zabilježen je i zajedničkom fotografijom. Bila je ovo prigoda razmijeniti čestitke i dobre želje za Uskrs, a valja napomenuti kako je grad iz sredstava socijalne skrbi osigurao sredstva za blagdanske košarice koje su također 17. travnja uručili višečlanim obiteljima. Posjetili su sedam obitelji na području Nove Gradiške sa 6. i više djece i na taj način im uljepšali uskrsne blagdane.

 

Autor Ivanka Herceg/NGbuntovnici

Related Post

BLAGDAN VELIKE GOSPE

Autor - 15/08/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 14. kolovoza 2013. – Velika Gospa je dan svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. Slavi se 15.…