MEĐUNARODNI SAJAM U GRAZU

333 0

Hrvatsko-austrijska trgovinska komora i Internationalisierungscenter Steiermark, pod pokroviteljstvom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske,održali su jučer na sajmu u Grazu Dan Hrvatske.

Ovogodišnji partner na sajmu je Brodsko-posavska županija, koju predstavlja izaslanstvo na čelu sa županom Danijelom Marušićem i zamjenikom župana za gospodarstvo Davorom Vlaovićem, resorni pročelnici, predstavnici nekoliko gospodarskih i razvojnih institucija, te “Đure Đakovića” i Luke Brod. Na Danu Hrvatske, u četvrtak, 27. rujna, bio je nazočan i ministar dr. Siniša Hajdaš Dončić, a župan Marušić je predstavio mogućnosti i ulagačke potencijale Brodsko-posavske županije.Tijekom dana održani su i brojni sastanci i susreti s predstavnicima poljoprivredno-prehrambenog sektora, austrijskih željeznica i brojnima drugima.Ostvareni su brojni kontakti s naglaskom na ulaganja u infrastrukturu, te je moguće očekivati i nadati se produbljivanju gospodarske suradnje Austrije s Brodsko-posavskom županijom.

Related Post

BURZA RADA U KOLOVOZU

Autor - 17/09/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 17. rujan 2014. – Krajem kolovoza 2014. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje registrirane su 13274 nezaposlene osobe na…