MILKA PERKOVIĆ NA SVEČANOJ SJEDNICI OV REŠETARI – Bili smo i ostali odgovorna vlast

290 0

Poštovane mještanke i mještani Općine Rešetari čestitam vam Dan naše općine  –  idemo dalje s pogledom unaprijed. Posla i planova je još puno, a realizirati ćemo ih samo složnim radom i uz vašu potporu – kazala je predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković

REŠETARI –  Otvarajući svečani sjednicu Općinskog vijeća Općine Rešetari, upriličenoj u povodu Dana općine, nazočnima se obratila predsjednica Milka Perković. 

Poštovane dame i gospodo, cijenjeni gosti i uzvanici, dragi prijatelji

Otvarajući svečanu sjednicu Općinskog vijeća Općine Rešetari povodom obilježavanja Dana općine, zadovoljstvo mi je i čast obratiti Vam se i sve Vas nazočne  pozdraviti u ime vijećnica i vijećnika Općine Rešetari i u svoje osobno ime, te Vam zahvaliti što ste s nama u ovome svečanom danu za svaku Općinu, pa tako i moju Općinu Rešetari.

       Da, svečano je danas u Rešetarima a i prigoda je to za nas koji vodimo ovu općinu i osvrnuti se malo unazad, analizirati proteklo vrijeme, za koje se nadam da je konačno iza nas, vrijeme koje je bilo veoma izazovno, turbulentno, obilježeno pandemijom i svim mjerama u skladu sa istom, te uvelike kompliciralo rad i ostavilo traga na svima nama, svaku lokalnu zajednicu ,pa tako i na Općinu Rešetari.

  Uprkos svemu nismo posustali niti nam  je ponestalo ideja, volje i snage Uz ogroman trud i zalaganje maloga tima na čelu s načelnikom rezime našega rada u proteklom vremenu obiluje vidljivim rezultatima koji nas raduju ali isto tako i obvezuju na daljnji rad i zalaganje. Bili smo i ostali odgovorna vlast koja je uspješno ostvarila veliki dio svojih odluka i prioriteta, priveli kraju velike projekte sufinancirane  EU sredstvima kao što je ovaj prekrasan dječji vrtić u Rešetarima, uređenje  prostora DVD-a Rešetari s mjesnim domom i niz manjih ali isto tako bitnih projekata za kvalitetan život naših mještana. Nije izostala niti stalna briga o ukupnom stanovništvu općine, njihovim potrebama, od onih najmlađih pa do najstarijih. O svemu učinjenom kao i planovima za budućnost reći će više Načelnik u svome obraćanju, a ja mogu samo zaključiti da znamo što radimo i koji su nam ciljevi što su, uostalom, prepoznali i žitelji općine dajući nam na prošlogodišnjim lokalnim izborima povjerenje da i u ovome četverogodišnjem mandatu vodimo ovu općinu te im se i danas zahvaljujem .

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća u lipnju prošle godine jednoglasno sam  dobila povjerenje svih vijećnica i vijećnika da po drugi puta budem na čelu ovoga zakonodavnog tijela u iduće četiri godine. Velika je to čast, ali isto tako i odgovornost i truditi ću se obavljati povjerenu mi funkciju časno i odgovorno.

Vijeće je održalo ukupno osam sjednica, odaziv vijećnika je stopostotan, odradili smo i raspravili niz nužnih tema i izvještaja i sve odluke, od proračuna za 2022.godinu pa nadalje, prihvaćene su jednoglasno, bez obzira na naša različita uvjerenje i stranačku pripadnost jer je u našim promišljanjima uvijek na prvome mjestu bio i ostao svaki stanovnik ove općine, njegove potrebe i bolja budućnost Zahvaljujem mojim vijećnicima na ozbiljnosti u radu i odgovornom prihvaćanju povjerenja koje su im dali mještani ove općine i sigurna sam da ćemo i nadalje donositi odluke koje će ići u smjeru bržega i kvalitetnijeg razvoja naše Općine.

Na dobroj suradnji zahvaljujem i Načelniku Općine g. Aga Zlatku, pročelnici Jedinstvenog upravnog odjela gospođi Moniki Starčević kao i svim djelatnicima Općine.

Poštovane mještanke i mještani Općine Rešetari čestitam vam Dan naše općine  –  idemo dalje s pogledom unaprijed. Posla i planova je još puno, a realizirati ćemo ih samo složnim radom i uz vašu potporu.

Čestitke od srca i ovogodišnjim laureatima na dodijeljenim nagradama i priznanjima jer ste svatko na svome području rada dali svoj doprinos izgradnji Općine, njenom razvoju i promicanju ugleda, a svima Vama našim gostima želim ugodan daljnji boravak u našoj općini te ugodno druženje nakon ove svečane sjednice.

Hvala Vam lijepa i svako dobro Vam želim kazala je predsjednica Općinskog vijeća Općine Rešetari Milka Perković.

Related Post