EKO KONG: Zelena tržnica radi, sprovodi samo u nazočnosti obitelji, jedino nedjeljom nema buvljaka

846 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 19. ožujka 2020. – Kako doznajemo od Vlade Ivkovića, direktora tvrtke Eko Kong ta novogradiška tvrtka nastavlja svoje djelatnosti poštujući smjernice o ograničenjima Stožera Civilne zaštite Grada Nova Gradiška i smjernice na nacionalnom nivou.
Neke su u izmijenjenom obliku uz mjere opreza u cilju zaštite od koronavirusa, kao što je rad sa strankama. Jedino je, u skladu s odlukom gradskog Stožera CZ, na 30 dana zabranjen rad buvljaka koji se nedjeljom održana na gradskoj tržnici.

Zelena gradska tržnica i dalje radi, a sprovodi se organiziraju u dogovoru s svećenikom samo u nazočnosti obitelji.

Održavanje grada i njegove infrastrukture odvija se i dalje, a Eko-kong nastavlja sa svim djelatnosti uz mjere opreza, kako za korisnike svojih usluga, tako i za djelatnike.

Related Post

Prezentacija Klastera Slavonije u Beču

Autor - 29/11/2018 0
SLAVONSKI BROD, 29. studeni 2018. – Klaster Slavonije, odnosno Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravska županija, i predstavništvo Hrvatske turističke…

OBILJEŽEN DAN OPĆINE SIBINJ

Autor - 19/02/2015 0
SIBINJ, 19. veljače 2015. – Prisjećajući se obljetnice stradanja sibinjskih žrtava kada je u veljači 1935. od strane jugoslavnskog režima…