EKO KONG: Zelena tržnica radi, sprovodi samo u nazočnosti obitelji, jedino nedjeljom nema buvljaka

1049 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 19. ožujka 2020. – Kako doznajemo od Vlade Ivkovića, direktora tvrtke Eko Kong ta novogradiška tvrtka nastavlja svoje djelatnosti poštujući smjernice o ograničenjima Stožera Civilne zaštite Grada Nova Gradiška i smjernice na nacionalnom nivou.
Neke su u izmijenjenom obliku uz mjere opreza u cilju zaštite od koronavirusa, kao što je rad sa strankama. Jedino je, u skladu s odlukom gradskog Stožera CZ, na 30 dana zabranjen rad buvljaka koji se nedjeljom održana na gradskoj tržnici.

Zelena gradska tržnica i dalje radi, a sprovodi se organiziraju u dogovoru s svećenikom samo u nazočnosti obitelji.

Održavanje grada i njegove infrastrukture odvija se i dalje, a Eko-kong nastavlja sa svim djelatnosti uz mjere opreza, kako za korisnike svojih usluga, tako i za djelatnike.

Related Post

Peto pokladno jahanje u Bodovaljcima

Autor - 03/02/2017 0
BODOVALJCI – Udruga „Pokladno jahanje“  Bodovaljci  uz potporu Općine Vrbje i sponzora organizira 19.  veljače tradicionalno pokladno jahanje u Bodovaljcima.…

SLAVONIJA U CRIKVENICI

Autor - 17/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 17. lipnja 2014. – U organizaciji Udruge branitelja proizvođača “Panonija”, suorganizaciji turističkih zajednica Grada Crikvenice i Brodsko-posavske županije…