MISS UNIVERSE SLAVONIJE I BARANJE

652 0

Hotel kralj Tomislav još je jednom, sa Nathalie Kovačević, nositeljicom licence za izbor najljepše Slavonke i Baranjke, bio odličan organizator i domaćin ove manifestacije ljepote i mladosti

 

NOVA GRADIŠKA, 28. listopad 2012. – Miss Slavonije i Baranje za 2013. godinu je Matea Radivoj iz Osijeka, prva pratilja je Danijela Josipović također iz Osijeka, a druga Klara Lovričić iz Novske. Miss fotogeničnosti je Marina Lalić iz Nove Gradiške, a Miss simpatičnosti po izboru sudionica ove manifestacije ljepote i mladosti je je Samantha Karaula iz Vukovara.

 

Sve djevojke, njih ukupno dvanaest, imalo je puno argumenata za nadati se uspjehu. Svoju ljepotu, mladost i životna opredjeljenja sinoć su u Hotelu kralj Tomislav predstavile Samantha Karaula iz Vukovara, Ana Jelić iz Velike, Matea Radivoj iz Osijeka, Marina Lalić iz Nove Gradiške, Klara Lučić iz Županje, Ana Grozdanović iz Nove Kapele, Andrea Sikirić iz Velike, Nikolina Barkijević iz Jakšića, Bernarda Jurić iz Rešetara, Klara Lovričić iz Novske, Danijela Josipović iz Osijeka i Anita Brkić iz Lipovljana.

Djevojke su nosile casual” odjeću i kupaće kostime francuske kataloške kuće “La Redoute” te večernje haljine novootvorenog salona vjenčanica “She” iz Nove Gradiške. Za make up i frizure pobrinuo se frizerski i medicinsko-kozmetčki salon “Top-line” iz Slavonskog Broda.

 

Hotel kralj Tomislav još je jednom, sa Nathalie Kovačević, nositeljicom licence za izbor najljepše Slavonke i Baranjke, bio odličan organizator i domaćin. Ne smije se zanemariti ni doprinos koje su imale Ksenija Dautović i Katica Aga, u pripremi natjecateljica za izbor. Ove godine plesnim koreografijama goste su zabavljali i članovi plesne radionice koreografkinje i plesne pedagoginje Ilijane Lončar iz Požege.

 

Program su vodili Mirna Maras i Mario Valentić, a pjevao je Sandi Cenov.

Related Post

NOVA INVESTICIJA

Autor - 18/09/2015 0
Zahvaljujući Viktoru Brdaru naš grad od 17. rujna ima novu kuglanu spremnu za natjecanja i u 1. ligi na radost…

PRIJEM ZA DOBITNIKA OSKARA ZNANJA

Autor - 18/07/2015 0
NOVA GRADIŠKA – Novogradiški gradonačelnik Željko Bigović upriličio je 17. srpnja prijam za Zvonimira Oršulića, talentiranog i uspješnog mladog glazbenika…