MOBITEL ZAPALIO KUĆU

407 0

19. travanj 2013. – METALNOM CIJEVI RAZRJEŠAVAO

RAZMIRICE – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, u okviru kriminalističkog istraživanja koje su proveli jučer, potvrdili su sumnju u kazneno djelo teška tjelesna ozljeda. Utvrdili su da je 40-godišnjak na području općine Oriovac, zbog narušenih međuljudskih odnosa, metalnom cijevi više puta udario 43-godišnjaka, teško ga ozlijedivši. Ozlijeđenom je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 40-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

KOD DRAGALIĆA TEŠKO OZLIJEĐENA PUTNICA – Jučer, oko 16.05 sati na autocesti A3, kod Dragalića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 52-godišnjakinja teško ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo, jer je 18-godišnjak upravljajući teretnim automobilom Iveco, zbog ne držanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio teretnog automobila Fiat. Potom je Fiat sletio s kolnika kroz žičanu ogradu u odvodni kanal gdje se prevrnuo na bok. U ovoj prometnoj nesreći, teško je ozlijeđena 52-godišnja putnica iz teretnog vozila Fiat, te je prevezena u bolnicu u Novoj Gradiški, a nakon liječničke skrbi, puštena je kući. Policija protiv 18-godišnjaka dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

 

UHVAĆEN PIJAN I BEZ VOZAČKE DOZVOLE – Noćas, oko 0.25 sati, na raskrižju prometnica Štivica – Staro Petrovo Selo, policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, utvrdili su da 31-godišnjak upravlja osobnim automobilom Fiat, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola. Alkotestom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 1,96 promila, te ga isključili iz prometa i zadržali u policiji do otriježnjenja. Policija protiv 31-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

MOBITEL ZAPALIO KUĆU – Jučer je očevidom policijskih službenika uz nazočnost inspektora zaštite od požara, utvrđeno da je oko 12.40 sati, u Slavonskom Brodu, u Hlišićevoj ulici, u sobi obiteljske kuće (vlasništvo 42-godišnjaka) u kojoj je bio uključen punjač mobitela u utičnicu, došlo do požara, koji se potom proširio na krovište kuće. Požar su ugasili

Related Post