MOŽE I BRŽE

635 0

NOVA KAPELA/ BATRINA 17. svibanj 2012. – Umjesto naredne, osnovci Osnovne škole „Antun Mihanvić“ u dograđenu i obnovljenu školu već će ove jeseni. Mogu to zahvaliti Presoflex gradnji, tvrtki koja izvodi radove i koja će

umjesto u ožujku naredne, školu predati na upotrebu u rujnu ove godine, prije početka nove školske godine.

 

-Možda do tada neće biti dovršena fasada i uređen okoliš škole, ali se trudimo da unutarnji radovi budu gotovi i da učenici novu školsku godinu započnu u novoj školi – kaže Krunoslav Pruščec, glavni inženjer.

 

Zadovoljna je i ravnateljica škole Ruža Babić jer se dogradnja i obnova odvija bez većih poremećaja u radu škole.

 

-Tvrtka Presoflexs gradnja puno nam je izašla u susret je nećemo morati seliti. Kada završi ova školska godina , dakle poslije 15. lipnja, izvođač radova će povećati obim radova kako bi ih dovršili u rujna i do početka nove školske godine. Kada završi ova školska godina morat ćemo iseliti arhivu, tajništvo, računovodstvo, ured ravnateljice i druge prostore što neće biti neki problem jer neće biti nastave – kaže ravnateljica Ruža Babić.

 

Zahvalna je Brodsko-posavskoj županiji i Općini Nova Kapela jer su njihovi čelnici uložili velik trud da se namaknu sredstva za dogradnju i obnovu škole. Ukupna investicija vrijedna je 6,2 milijuna kuna, a sredstva je osiguralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Related Post

DAN OPĆINE NOVA KAPELA

Autor - 12/08/2012 0
NOVA KAPELA, 12. kolovoz 2012. – Iznimno svečano bilo je jučer u Novoj Kapeli. Osim što se obilježavao Dan općine…

Udruga sv. Vinka Paulskog

Autor - 15/01/2012 0
Udruga sv. Vinka Paulskog osnovana u Parizu 1833.g. djeluje od 2003. i u Novoj Kapeli, župi Požeške biskupije, kao konferencija…