Nagrade učenicima Ekonomsko-birotehničke škole za sudjelovanje u turističkom projektu

394 0

SLAVONSKI BROD, 31. prosinca 2019. – Tijekom blagdana, TZ Brodsko-posavske županije je organizirala dodjelu nagrada učenicima Ekonomsko birotehničke škole u Slavonskom Brodu za sudjelovanje u projektu promocije turističkih atrakcija u našoj županiji, koje je TZBPZ provodila tijekom jeseni ove godine.
Projekt je započeo povodom Svjetskog Dana Turizma, kada je u Ekonomsko birotehničkoj školi održano predavanje i radionica na temu digitalnog marketinga u turizmu ( detaljnije ovdje) u organizaciji studija za digitalni marketing Princeps j.d.o.o. U projektu je sudjelovalo 20-ak učenika turističkog usmjerenja, pod vodstvom prof. Ljiljane Sivrić. Učenici su, podijeljeni u 5 timova, dijelili promotivni sadržaj na društvenim mrežama, te sami kreirali sadržaj kojim su predstavljali turističke atrakcije u našoj županiji.
Direktorica TZBPŽ gđa Ružica Vidaković je u pozdravnom obraćanju učenicima istaknula važnost što ranijeg uključivanja učenika, budućih naraštaja turističkih djelatnika, u konkretne projekte vezane za turizam, kojima obogaćuju svoje vještine i tako se bolje pripremaju za buduće zanimanje.  Svim je sudionicima projekta podijelila korisne darove (memory stick) a pripadnici pobjedničkog tima su dobili i posebnu nagradu u suradnji s restoranom “Oroz”.

Related Post

„Uskrs po štivički“

Autor - 19/04/2017 0
Autor Višnja Mikić ŠTIVICA – Nakon što su se dvije godine za redom mještanima predstavili igrokazom „Božić po štivički“, štivička…