Nagrade učenicima Ekonomsko-birotehničke škole za sudjelovanje u turističkom projektu

40 0

SLAVONSKI BROD, 31. prosinca 2019. – Tijekom blagdana, TZ Brodsko-posavske županije je organizirala dodjelu nagrada učenicima Ekonomsko birotehničke škole u Slavonskom Brodu za sudjelovanje u projektu promocije turističkih atrakcija u našoj županiji, koje je TZBPZ provodila tijekom jeseni ove godine.
Projekt je započeo povodom Svjetskog Dana Turizma, kada je u Ekonomsko birotehničkoj školi održano predavanje i radionica na temu digitalnog marketinga u turizmu ( detaljnije ovdje) u organizaciji studija za digitalni marketing Princeps j.d.o.o. U projektu je sudjelovalo 20-ak učenika turističkog usmjerenja, pod vodstvom prof. Ljiljane Sivrić. Učenici su, podijeljeni u 5 timova, dijelili promotivni sadržaj na društvenim mrežama, te sami kreirali sadržaj kojim su predstavljali turističke atrakcije u našoj županiji.
Direktorica TZBPŽ gđa Ružica Vidaković je u pozdravnom obraćanju učenicima istaknula važnost što ranijeg uključivanja učenika, budućih naraštaja turističkih djelatnika, u konkretne projekte vezane za turizam, kojima obogaćuju svoje vještine i tako se bolje pripremaju za buduće zanimanje.  Svim je sudionicima projekta podijelila korisne darove (memory stick) a pripadnici pobjedničkog tima su dobili i posebnu nagradu u suradnji s restoranom “Oroz”.

Related Post

DAN POLICIJE PROSLAVLJEN U SIBINJU

Autor - 05/10/2017 0
SLAVONSKI BROD / SIBINJ – Policijska uprave brodsko-posavska, danas (4. listopada), obilježila je Dan policije, zaštitnika policije, Svetog Mihovila, u…

Učenici, pčele i policija

Autor - 28/09/2017 0
Tijekom mjeseca listopada u 5. razredima osnovnih škola na području Policijske postaje Vrpolje provest će se projekt pod nazivom “Prevencijom…