UDRUGA STUDIO B: Božićna priredba u Bodovaljcima

169 0

BODOVALJCI – Udruga Studio B je 29. prosinca održala božićnu priredbu u Društvenom domu u Bodovaljcima.

Priredbu je pripremila naša volonterka Valentina Stojaković koja je uvježbala naše najmlađe volonterke i volontere Laru, Petru, Lanu, Emu, Niku i Gabriela. Djeca su otpjevala nekoliko božićnih pjesama i izvela dvije recitacije.

Ovaj je događaj okupio svu djecu iz Bodovaljaca od 0 do 10 godina, ukupno njih 50, njihove roditelje, bake i djedove. Božićnu priredbu su otvorile predsjednica i tajnica naše Udruge, koje su nakon predstave uručile prigodne poklone svoj djeci. Važno je naglasiti da je Udruga Studio B usmjerena promicanju jednakosti, naročito rodne ravnopravnosti, tako da su svi pokloni bili rodno neutralni. Nakon priredbe i darivanja održano je druženje svih okupljenih uz osvježenje.

Ovim putem želimo zahvaliti Hrvatskoj banci za obnovu i razvoj (HBOR) koja je svojom donacijom pružila podršku uljepšavanju božićnih blagdana našoj djeci! Nadamo se da ćemo i u narednim godinama biti u mogućnosti organizirati ovaj event! (Nikolina Jureković, predsjednica Udruge za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B)

Related Post

DANCESTAR 2012.

Autor - 21/05/2012 0
Sinoć oko 23:00 sati Novogradiške članice i članovi Plesnog studija Marine Mihelčić vratile su se sa Svjetskog prvenstva u plesu…

NOVA ŠKOLSKA GODINA

Autor - 29/08/2013 0
Roditeljima savjetujemo da pokažu svojoj djeci najsigurniji put do škole, da ih osobno dovedu i dođu po njih po povratku…

GRAD KRUŽNIH TOKOVA

Autor - 28/03/2018 0
Autor Franjo Samardžć NOVA GRADIŠKA, 28. ožujka 2018. –  Ne tako davno bilo je u Novoj Gradiški  dovedeno u  pitanje …