NAJBOLJI MAJSTORI

2149 0

NOVA GRADIŠKA, 29. veljače 2012. – Industrijsko obrtnička škola bila je uspješan domaćin 13. međužupanijskog natjecanja učenika u zanimanju vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije

na kome je 26 učenika iz sedam županija pokazalo zavidno znanje i vještine.

 

U konkurenciji 14 učenika za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije najbolji su bili Aleksandar Muzulović i Stipe Rajković iz IOŠ Sisak, a u konkurenciji 12 učenika za zanimanje vodoinstalater Bojan Đekić i Kristijan Vuković iz IOŠ Slatina. Bili su najuspješniji u testu znanja i praktičnom izratku po zadanoj temi. Izborili nastup na državnom natjecanju koje će se također održati u Novoj Gradiški 11. i 12. travnja. Natjecanje je otvorila zamjenica župana Ružica Vidaković u ime pokrovitelja Brodsko-posavske županije.

 

Izrazila je zadovoljstvo što se natjecanje održava u Brodsko-posavskoj županiji i školi u kojoj je županija prepoznala potrebe i posljednjih nekoliko godina stvorila zavidne uvjete u školovanje u raznim zanimanjima. Zahvalila na vrlo odgovornom i profesionalnom radu njenih djelatnika koji su školu digli visoku razinu.

Osim skupine u Novoj Gradiški , izlučno natjecanje za državno natjecanje održano je u Zadru i Koprivnici.

Zbog uspješno organiziranog natjecanja zadovoljan je i ravnatelj škole prof. Mijo Matošević, koji je bio i predsjednik povjerenstva za natjecanje.

 

-IOŠ Nova Gradiška je dobila priliku da ponovo ugosti učenike i njihove mentore i omogući im da pokažu što su naučili i što znaju. Pogotovo što smo mi preteča novog zanimanja instalater kućnih instalacija pa je bila i prigoda da učenici i nastavnici vide opremu koju imamo i metode rada koje koristimo. Mislim da imamo što pokazati .kazao je prof. Mijo Matošević.

 

REZULTATI:

 

Related Post