NAKON IZBORA

706 0

NOVA GRADIŠKA, 22. ožujak 2016. – Zdravko Konjić, nositelj Liste nezavisnih građana osvrnuo se na protekle izbore, zahvalio građanima i čestitao Uskrs.

 

-Poštovane građanke i građani Nove Gradiške, poštovani birači. Zahvaljujem se na vašim glasovima koje ste dali listi NEZAVISNIH GRAĐANA, listi broj 4. Nismo uspjeli dobiti vijećnika u Gradsko vijeće, ali iskreno, nije mi žao ni uloženog vlastitog novca ni truda.

Žao mi je što nećete imati priliku saznati istinu kako se troši naš novac iz proračuna, što nećete saznati istinu kako se politički kadrovira.

Žao mi je što birači nisu prepoznali kandidate koji su časni, moralni, nezavisni, koji su bili spremni ginuti da svima nama stvorimo preduvjete za bolji život u našem gradu, preduvjete za bolju perspektivu mladih.

No što je tu je.

Redovni izbori su u svibnju 2017. godine. Nadam se da ćete do tada shvatiti tko vam je davao lažna obećanja, lažnu nadu u bolju budućnost.

Nažalost, naša istina nije doprla do vaših ušiju.

Iskreno želim svim građankama i građanima Nove Gradiške dolazak ljepših dana, ljepšu budućnost. Vi ste to zaslužili.

Ujedno želim svim građanima, koji slave blagdan uskrsnuća Isusovog SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS uz obilje blagdanskog stola, obilje zdravlja i sreće.

Related Post

HSLS

Autor - 20/07/2012 0
U subotu, 14. srpnja, članovi Ogranka HSLS-a iz Nove Gradiške, unatoč ljetnoj vrućini, proveli su hvalevrijednu eko-akciju uništavanja ambrozije. Okupljeni…