NAKON ŠTO JE U VUKOVARU PRETUČEN MLADI HRVAT U OKUČANIMA PRETUČEN MLADI SRBIN

1116 0

OKUČANI, 22. veljače 2016. – Jovan Matijević iz mjesta Šeovica kod Pakraca, napadnut u noći s petka na subotu lokalu „Park“ u Okučanima. Razlog je puštanja “neprimjerene” pjesme na jukeboxu.

Dobio je dobre batine i slučaj prijavio požeškoj policiji. Policijska uprava brodsko-posavska obavila je kriminalističko istraživanje i Mtijevića i petorice muških osoba u dobi od 16, 28, 31, 36 i 42 godine s područja Okučana podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

 

-Temeljem dojave Policijske uprave požeško-slavonske o fizičkom napadu na mladića u Okučanima, koju je Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila u subotu oko 15 sati obavljeno je kriminalističko istraživanje.

Nakon obavljenih razgovora s svjedocima i učesnicima događaja te drugih poduzetih mjera i radnji policija je došla do informacija na temelju kojih će Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški dostaviti optužni prijedlog protiv više osoba zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Prema prikupljenim saznanjima do narušavanja javnog reda i mira došlo je u noći s petka na subotu oko ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Okučanima.

Nakon što je 22-godišnji mladić s područja općine Lipik uplatio dvije pjesme na glazbenom aparatu prišao mu je 28-godišnjak, koji je prije toga sjedio u lokalu sa još četiri muške osobe u dobi od 16 do 42 godine te zatražio od njega da više ne pušta takve pjesme. Između njih dvojice došlo je prvo do verbalnog sukoba, a potom i fizičkog nakon što je 22-godišnjak odgurnuo, a potom i udario 28-godišnjaka, koji mu je uzvratio.

U sukob su se potom umiješali i ostali koji su sjedili za stolom s 28-godišnjakom, svi s područja Okučani.

Kako bi pokušao zaustaviti sukob umiješao se i 23-godišnjak s područja općine Lipik koji je u lokal došao zajedno s 22-godišnjakom, kojeg su potom fizički napali dvojica iz skupine s područja Okučani te ga izgurali iz ugostiteljskog objekta na ulicu.

Policija podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški protiv 22-godišnjaka s područja općine Lipik i petorice muških osoba u dobi od 16, 28, 31, 36 i 42 godine s područja Okučana – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post

UTVRĐUJE SE IDENTITET

Autor - 13/09/2013 0
U šumskom predjelu na području općine Podcrkavlje danas oko 11 sati djelatnici Hrvatskih šuma su prilikom obavljanja šumskih radova pronašli…

VOZIO SA 2,26 PROMILA ALKOHOLA

Autor - 16/05/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 16. svibnja 2016. – Dana 13. svibnja, oko 21.30 minuta, u Novoj Gradiški, Benkovićeva ulica, policijski službenici su…