SLETIO U KANAL: Vozač kamiona i suvozač teško ozlijeđeni, stradalo više svinja

2218 0

Foto Policijska uprava brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD, 15. listopada 2020. – Na sjevernom prometnom traku autoceste A3, kod Slavonskog Broda, jučer, u 15.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer se 49-godišnjak upravljajuću teretnim vozilom (u tovarnom prostoru prevozio domaće životinje-svinje), nije držao strane kretanja, već je prešao na prometnu traku za zaustavljanje, zahvatio travnatu površinu, udarivši u smjerokazni stupić, metalnu odbojnu ogradu i prometni znak, te je u nekontroliranom kretanju sletio u kanal.

U ovoj prometnoj nesreći vozač i 46-godišnji putnik su teško ozlijeđeni. Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

U vezi prometne nesreće intervenirali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su pomogli prilikom izvlačenja vozača iz kabine teretnog vozila.

Obzirom da je iz tovarnog prostora teretnog vozila ispalo i uginulo više domaćih životinja (svinja), angažirani su pripadnici veterinarske službe iz Slavonskog Broda, koji su poduzeli daljnje mjere iz nadležnosti svoga rada.

Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

 

Related Post