NARODNA KNJIŽNICA I ČITAONICA „GRIGOR VITEZ“

397 0

GORNJI BOGIĆEVCI, 20. listopada 2016. – Mjesec hrvatske knjige i ove godine u svim knjižnicama lijepom našom bogat je raznim kulturnim manifestacijama i programima. Tako je i u Narodnoj knjižnici i čitaonici “Grigor Vitez”

Gornji Bogićevci.

-Ovih dana imali smo grupne posjete učenika nižih razreda PŠ “Gornji Bogićevci” koji su s radošću i veseljem čitali knjige, listali razne enciklopedije, nove naslove…baš kao što je centralna tema i moto ovogodišnje manifestacije Mjeseca hrvatske knjige “ČITAM 100 NA SAT”.

Upravo su to činili naši učenici, čitali brže od svih drugih, pod motom “ČITAMO I MI U NAŠOJ KNJIŽNICI”. Posjeti su protekli u jednom predivnom knjižnom ozračju. Još je puno programa i kulturnih sadržaja u Mjesecu hrvatske knjige koje planiramo održati u našoj knjižnici na zadovoljstvo malih i velikih, članova i korisnika, te svih onih koji žele i vole sve naše programe i susrete koje organiziramo radi njih – kaže voditeljica knjižnice Jasminka Klarić i poziva sve koji vole dobru knjigu, lijepu pjesmu, pisanu riječ, književne susrete, promocije… da dođu u knjižnicu, jer su vrata Narodne knjižnice i čitaonice “Grigor Vitez” u Gornjim Bogićevcima svima otvorena.

Related Post

ŽUPAN U BRUXELLESU

Autor - 09/12/2013 0
Dvodnevnom plenarnom zasjedanju Odbora regija pri Europskom parlamentu 28. i 29. studenoga u Bruxellesu prisustvovao je i naš župan Danijel…