NEISTINITE PRIČE UZNEMIRILE BROĐANE

1105 0

NEMA UBOJSTAVA U SLAVONSKOM BRODU

 SLAVONSKI BROD, 16. lipnja 2010. – Tijekom prijepodneva Slavonskim Brodom su se širile priče o navodnim ubojstvima i eksploziji. Veći broj policajaca na ulicama još je više gradom potaknuo širenje neistinitih priča. Priopćenjem je reagirala i Policijska uprava brodsko-posavka.

– Smatramo nužnim reagirati na priču koja je krenula Gradom Slavonskim Brodom o navodnim ubojstvima, odnosno eksploziji. Ističemo da nema razloga za zabrinutost ili uznemirenost, jer su navodi iz plasiranih priča neistiniti.

 Na pojedinim lokacijama u gradu može se vidjeti povećan broj policijskih službenika, koji rade svoj posao, što nema nikakve veze sa pričom koja trenutno kruži gradom. U tijeku su uobičajeni pojačani nadzori i aktivnosti koje policija provodi u sklopu svojih ovlasti – navodi u priopćenju načelnik Željko Prša.

Related Post

ZLOUPORABA OPOJNIH DROGA

Autor - 21/02/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 21. veljače 2011. – Policija je tijekom vikenda u tri slučaja pronašla kod osoba opojnu drogu, zbog čega…

ŠTO MU SE ZBILO

Autor - 29/06/2012 0
Policijski službenici su jutros oko 4,15 sati uhitili 18-godišnjaka koji je prethodno skrivio dvije prometne nesreće dok je upravljao osobnim…