NEOBIČNA ŽELJA: U iščekivanju Božića održana kreativno edukativna radionica

329 0

NOVA GRADIŠKA – U petak, 07. prosinca, za učenike 1.b razreda Osnovne škole “Mato Lovrak” s njihovom učiteljicom i savjetnicom te Željkom Trlin, dugogodišnjom kreativnom i stručnom suradnicom Gradske knjižnice u prigodnom Božićnom ozračju održana je kreativna radionica “NEOBIČNA ŽELJA” prema istoimenoj edukativnoj slikovnici autorice Ivanke Vusić kojom se promiče važnost korištenja dječjih sjedalica i sigurnosnog pojasa prilikom prijevoza u vozilu, ali i brojne druge božićne i životne humane vrijednosti.
Radionicu je s puno topline vodila djelatnica GK NG Renata Matijašević. Pripremila je šarene omotnice za sve “neobične”, a tako važne želje svim djevojčicama i dječacima koje su oni pisali na vedrim papirićima i “čarobnim olovkama” Djedu Božićnjaku. Uz glasno čitanje pred svim prijateljicama, prijateljima, knjižničarima i svojom učiteljicom stavljali su ih svatko u svoju omotnicu koja će na Badnjak “otputovati” jelenskim saonicama na odredište k Djedici. 
Počašćeni su i božićnim medenjacima te sokovima za sretan put do škole i puuuno božićne radosti u pripremama uza veliki blagdan, Božić. Vjerujemo da će im se sve njihove želje i ispuniti!

* “Da moja obitelj bude zdrava; da dobro naučim sve gradivo; da baka ozdravi; da se ne svađam sa svojim prijateljem; da mi se vrati moj mačak Tiggy….” samo su neke od “neobičnih važnih želja”.

Related Post

ODBOR REGIJA

Autor - 04/12/2014 0
BRUXELLES – U tijeku je 109. plenarna sjednica Odbora regija u Bruxellesu na kojoj sudjeluje i brodsko-posavski župan Danijel Marušić,…