Neodlučeno Slavonke u Osijeku 17 : 17

467 0

3. listopad 2011. – Rukometašice Slavonke u 2. kolu 3.Hrvatske

rukometne lige, Istok, gostovale su u Osijeku i odigrale s domaćim Grafičarom neodlučno – 17:17 (9:9). Bila je to vrlo dobra utakmica, kvalitetno različitih sastava gdje su Novogradiščanke bile bolje i efikasnije tijekom cijelog susreta, ali ipak nisu uspjele zavržati vodstvo koje su imale gotovo tijekom cijele utakmice. Slavonka je u početku povela s velikih 4:0 i držale rezultasku prednost tijekom prvog poluvreman s jednim ili dva gola razlike sve do 6:6 kada su rukometašice Grafičara prvi put izjednačile, a potom i na 8:8 i u poluvremenu na 9:9.

U nastavku Slavonka silovito kreće i vodi ponovno s 2 do 3 gola razlike (9:12, 10:13), pa i jedno vrijeme i s 4 gola ( 10:14,11:15), da bi do kraja susreta uz asistenciju mladog suca i sutkinje, oboje neiskusnih i naklonjenih domaćinu, to vodstvo Novogadiščanki polako „uravnotežili“ na konačnih 17:17. No, i pored podjele bodova vrijedan je to uspjeh novogradiških rukometašica i prvi bod u novom prvenstvu. Trenerica Ljiljana Zdunić vjeruje da će to biti početak nove serije uspješnih igara, a već prvu pobjedu očekuje u subotu kada u 19 sati Slavonka igra u našoj sportskoj dvorani u Novoj Gradiški protiv Tenje.

U Osijeku golove za Slavonku su postigle: Čulina 5, Safundžič 4, Lukačević i Malnar po 3, te Mudrovčić i Milinović po 1.

Još su igrale: Čondrić, Starčević, Đaković, Sokić i Bilešić.

 

Na slici: Jasna Čulina golgeter Slavonke u Osijeku.

Related Post