NG LJETO: Rockeri privukli nekoliko tisuća ljudi – danas Maja Šuput

1225 0

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 16. kolovoza 2019. – Tradicionalno, četvrtak je na Novogradiškom glazbenom ljetu, rezerviran za rockere na pozornici ove gotovo četvrt stoljeća stare glazbene i zabavne manifestacije. Isto tako i za one ispred pozornice i pod tendama novogradiških ugostitelja koji su prošle nići imali svoj prvi pravi gastronomski dan.

I ove godine  rockerska postava na pozornici nije razočarala  novogradiške  ljubitelje ove vrste glazbe. Bilo je dobre svirke,  zabave, plesa i pjesme   ispred pozornice, a dobrog druženja  uz jelo i piće nije nedostajalo ni u ugostiteljskim objektima. Sinoć  se u središtu Nove Gradiške kupilo nekoliko tisuća  ljubitelja rocka i dobre zabave.

Za dobru svirku i atmosferu pobrinuli su se gotovo  do jutarnjih sati domaći  Rocekri, zagrebačka grupa Twins Rock, Darko Rundek & ekipa i  dubrovački bend Silente. 

   Na programu 24. Novogradiškog glazbenog ljeta  danas  je tamburaška večer, do sada najposjećenija večer  na kojoj se  okuplja  najviše posjetitelja.  Nastupit će  tamburaški sastavi  Satir, Berde Band i  Bosutski bećari sa novim solistom, a ovu glazbenu večer  zaključit će  Maja Šuput.

Related Post

PROLJEĆE ZA LJEPŠI GRAD

Autor - 11/04/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 11. travanj 2013. – Nakon što su poslije zime i snijega očistili gradske javne površine, obavili proljetno orezivanje…