NOĆNI ŽIVOT: Vikali, galamili na zaposlenicu, vrijeđali policajce

1427 0

NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 20. kolovoza 2020. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (19. kolovoza), dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 18-godišnjaka na okolnosti počinjenja prekršaja. Pritom su utvrdili da su spomenuti, dana 1. kolovoza, u 0,10 sati, u Novoj Gradiški, na terasi ugostiteljskog objekta, narušavali javni red i mir vičući i psujući jedan na drugoga. U daljnjem sukobu su ih spriječili gosti ugostiteljskog objekta. Policijski službenici protiv obojice 18-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški.

Nakon dojave o narušavanju javnog reda i mira, u centru Slavonskog Broda, jučer su intervenirali policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod. Policajci su na mjestu događaja, utvrdili da su alkoholizirani 33-godišnjak i 23-godišnjak, u 21.10 sati, ispred ugostiteljskog objekta, galamili i vikali na zaposlenicu ugostiteljskog objekta, jer im nije poslužila alkoholna pića s obzirom na to, da su već bili pod utjecajem alkohola. Nakon toga je 23-godišnjak, bez posebnog povoda+ fizički nasrnuo na mlađu mušku osobu, udarajući ga rukama i nogama, te ga lakše ozlijedio.

I prilikom postupanja policijskih službenika, 33-godišnjak i 23-godišnjak su nastavili narušavati javni red i mir, vrijeđajući ih pogrdnim riječima. Policija protiv obojice podnosi optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post

Autor - 10/03/2019 0
NOVA GRADIŠKA, ZAPIS ZA TANJU: Dok promatram Tanjine slike – kako većih tako i manjih formata -neprestano mi se nameću…