Nogometaši Mladosti krenuli s pripremama

1223 0

Nogometaši Mladosti krenuli su u ponedjeljak sa zajedničkim pripremama pod vodstvom pomoćnog trenera Tomice Đakovića, jer je prvi trener Dinko Terzić još na godišnjem odmoru na Jadranu. Prema riječima Đakovića na dosadašnjim treninzima nalazi se 20 igrača, a neki su još na godišnjem odmoru ili na moru, ali će se, kao i trener Terzić vratiti ovih dana, tako da će do kraja tjedna biti svi na okupu.

 

Od prinova za sada su samo dva mlada nogometaša Marjanović iz Požege i Jurić s našeg podneblja, ali, uglavnom, neće biti, bar prema sadašnjim saznanjima, nekih jakih pojačanja. Međutim, kada je riječ o odlascima ima nekoliko zvučnih imena koja su aktualna, što, naravno, još nije definitivno. Najzvučnije ime na odlasku je klupski golgeter nedavno završene lige Vjekoslav Švađumović, koji je sa 18 postignutih golova bio najbolji strijelac Mladosti, Miroslav Šišić namjerava ići raditi u Istru, a Tomislav Kotorac je najavio također odlazak. To bi bilo za sada sve, a definitivne odluke donijet će trener Terzić i uprava kluba.

 

Od pripremnih destinacija za sada ostaje sve na lokalnoj razini, a uigravanje će se vršiti na turnirima koji slijede, kao već ovoga vikenda u Orubici, zatim Pleternici i Čavlima, te desetak pripremnih prijateljskih utakmica s klubovima našeg područja. Pomoćni trener Đaković ističe da je raspored novog prvenstva izrazito težak jer u prvih nekoliko kola igraju s momčadima s visokih pozicija na prvenstvenoj tablici ovogodišnje lige, pa će biti jako teško. Iskusni Tomica Đaković, koji je preko 17 godina nosio dres Mladosti i bio mu kapetan ipak ističe da će Mladost, kao i do sada biti stabilni hrvatski trećeligaš na radost svojih brojnih navijača.

Related Post

POBJEDA KUGLAČA U LIPIKU

Autor - 12/01/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 12. siječanj 2015. – Kuglači KK” Nova Gradiška” gostovali su u Pakracu i protiv kuglača Lipika, koji zauzimaju…

SLAVLJE U BATRINI

Autor - 31/05/2016 0
BATRINA, 30. svibnja 2016. – Bilo je u nedjelju razloga za slavlje u Batrini. Na stadionu „Stjepan Knezović-Ćipe“ nogometaši NK…