NOVA POBJEDA KUGLAČICA OBRTNIKA

1034 0

NOVA GRADIŠJKA, 1. veljače 2016. – Novogradiške kuglačice su i prošlog vikenda nastavile niz pobjeda. U 11. kolu na svojoj su kuglani ponovno srušile ženski rekord kuglane i postavile novi 3109 oborenih čunjeva te zabilježile

novu pobjedu. Pobijedile smo ekipu Đakova i učvrstile prvo mjesto na tablici.

-Trebamo samo nastaviti ovim tempom i eto nas na kvalifikacijama za 1. ligu, gdje smo bile prije dvije godine. Nadam se da će se moja želja i ostvariti. Ekipa je za čistu peticu – kaže Vesna Đapić.

Dobar rezultat postigle su mlade KK Obrtnika igračica koje su bile na Državnom takmičenju parova do 14 godina u koje je održano u nedjelju u Koprivnici. Djevojčice su za svaku pohvalu s obzirom da treniraju manje od pola godine.

-To je dokaz da u našem gradu žive talentirana djeca kojima treba dati mogućnosti da svoje sposobnosti pokažu na najbolji način. Sve traži truda i odricanja, a za to su zaslužni treneri Jovo Vukomanović i Marko Tokić, naše takmičarke ali i njihovi roditelji koji su im potpora. Hvala svima nm- dodaje Vesnas Đapić.

Related Post

Slavonka 11.rujna protiv Olimpije

Autor - 12/08/2010 0
Na plenumu klubova Treće hrvatske rukometne lige, Istok, određeni su termini igranja u novoj natjecateljskoj godini. U ženskoj konkurenciji gdje sudjeluje…