NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA

1092 0

Unatoč turbulentnom vremenu za graditeljstvo KIP je zahvaljujući kvalitetnom planiranju i odgovornom odnosu prema poslu i poslovnim partnerima stekao ugled i opstao na tržištu.

 

NOVA GRADIŠKA – Odlukom Gradskog vijeća Grb grada za 2015. godinu dobio je KIP d.o.o. – poduzeće za gradnju, trgovinu i usluge Nova Gradiška.

 

Vlasniku tvrtke Nevenku Kovačeviću  Grb grada su na svečanoj sjednici Gradskog vijeća upriličenoj u povodu Dana grada  uručili gradonačelnik  Željko Bigović i  predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić.

Privatna je obiteljska tvrtka gospodina Nevenka Kovačevića, osnovana 1996. godine sa sjedištem u Novoj Gradiški. Unatoč  turbulentnom vremenu  za graditeljstvo  KIP je zahvaljujući kvalitetnom planiranju  i odgovornom odnosu prema  poslu i poslovnim partnerima stekao ugled  i  opstao na tržištu.

 

Poslovna orijentacija proteklih je godina bila izgradnja građevinskih objekata visokogradnje i niskogradnje diljem cijele Hrvatske. Tijekom 20. godišnjeg postojanja tvrtka je stasala na temelju znanja i stručnosti, kvalitete i konkurentnosti  usluga. Redovitim podmirenjem obveza prema državi i radnicima tvrtka je zadržala profesionalno poslovanje uz socijalnu osjetljivost iz čega također proizlazi njezin uspjeh. Kip d.o.o. ima bogatu referencu  izvedenih radova:

www.kip.hr

Izgradnja 8 stambenih zgrada u Zagrebu i  Sesvetama,  izgradnja apartmana u vlasništvu Kip-a na otoku Krku, obnova ratom uništenih kuća (za Ministarstvo obrane RH), izgradnja  obiteljskih gospodarstva (farme), izvođenje  radova na spomenicima kulture, izgradnja nogostupa i druge komunalne infrastrukture,  izgradnja i adaptacija obiteljskih kuća i dječjih vrtića,  izgradnja višestambenih vila u Zagrebu u vlasništu Kip-a, obnova kuća na poplavljenim područjima Vukovarsko-srijemske županije, kao i mnogi drugi poslovi u oblasti graditeljstva.

 

U vlasništvu je Kipa i kamenolom i betonara u Pakracu gdje zapošljavaju 30 radnika. Tvrtka posjeduje i veliki vozni park, zadovoljava ISO standarde 9001 i 14001 i ima licencu za izvođenje građevinskih radova.

Related Post

PREDSTEČAJNA NAGODBA

Autor - 21/07/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 19. srpanj 2013. – Trgovački sud u Slavonskom Brodu odgodio je ročište radi sklapanja predstečajne nagodbe nad dužnikom…