NOVAGRA PRENOSI IZ NOVOGRADIŠKOG GODIŠNJAKA

1116 0

Za projekt menadžera godine izabran je Dario Marenić, predsjednik Uprave i suvlasnik tvrtke Elda

 

Na 25. susretu CROMA, koji je 27. studenog 2015. godine Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) organizirao u zagrebačkom Hotelu Westin, predstavljeni su dobitnici nagrade Menadžer godine 2015. i svečano dodijeljene prestižne nagrade i priznanja HUM-CROMA u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava.

 

Za projekt menadžera godine izabran je Dario Marenić, predsjednik Uprave i suvlasnik tvrtke Elda, koja je danas vodeći europski proizvođač e-tekućina za elektronske cigarete.

Dario Marenić je među 13 najuspješnijih menadžera i poduzetnika u različitim kategorijama dobitnika nagrade Menadžer godine 2015. . Kao najuspješnije HUM-CROMA ih je izabrala na temelju dokumentiranih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja (udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili sačuvanih radnih mjesta).

 

Nagrada Menadžer godine dodjeljuje se od 1992. godine, a do sada ju je, zaključno sa 2015. godinom, primilo 220 ponajboljih hrvatskih gospodarstvenika.

 

Dario Marenić je istaknuo kako su u Eldi pred otvaranjem novog pogona s kojim će biti uvjerljivo najveći proizvođač tekućina za e-cigarete u Europi i među deset najvećih u svijetu.

 

-Gospodarski uspjeh postignut stalnim naporima u izuzetnoj jakoj konkurenciji zajednički je nazivnik svim današnjim laureatima. Do uspjeha u ovoj Lijepoj našoj, obilježenoj tranzicijskim ožiljcima, strateškim lutanjima, korupcijom, pravnom nesigurnošću, nepotizmom, politokracijom i drugim pojavama, nije lako doći – kazao je predsjednik HUM CROMA-e Vladimir Ferdelji.

 

Prošle godine u povodu Dana grada, Grb grada Nova Gradiška Dario Marenić je dobio kao uspješan gospodarstvenik. Ove godine Trgovačkom društvu Elda d.o.o. dodijeljena je godišnja nagrada Plaketa Brodsko-posavske i Plaketa Zlatna kuna koju Županijska gospodarska komora dodjeljuje najuspješnijim trgovačkim društvima s područja Brodsko-posavske županije za ostvarene poslovne rezultate u 2015. godini.

Related Post