Novi inventar za vrtić

628 0

STARO PETROVO SELO, 14. veljače 2012. – Prošle je godine dovršena obnova zgrade Dječjeg vrtića. Prigodno je vrtić otvoren za Dan općine. Potpisan je i ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja

i osigurana sredstva za novi namještaj i inventar koji će zamijeniti dotrajali star preko 30 godina.

 

Obavljeni su građevinski radovi, uređen opkoliš okoliš i što je najvažnije uređena je unutrašnjost vrtića, koja je sada opremljena s novim inventarom. Dovršen je tako jedan kapitalni objekt u Starom Petrovom Selu, koji će niz godina, kako naglašava načelnik Željko Kočijašević, biti na raspolaganju djeci.

 

Nabavljen je namještaj za dvije sobe dnevnog boravka, te sitni inventar.

 

Uz raznu opremu koja se koristi u svakodnevnom radu s djecom nabavljeni su i novi krevetići, stolovi i stolice, ormari, police, kuhinjski elementi, perilica, sušilica, računalo, te razne nove igračke. Vrtić u Starom Petrovom Selu trenutno posjeduje svu opremu i namještaj koju zahtijevaju standardi za odgoj djece vrtićke, odnosno predškolske dobi.

 

Nakon opremanja interijera vrtića najavljeno je kako će se početkom ljepšeg vremena krenuti s izgradnjom i uređenjem terase. Financijska sredstva za opremanje dječjeg vrtića osigurala je Općina Staro Petrovo Selo i Ministarstvo regionalnog razvoja.

 

(FO: novagra.hr i www.staropetrovoselo.hr)

Related Post

AKTIVNI I U KORIZMI

Autor - 15/03/2015 0
ŠTIVICA – Djeca i mladi u župi svete Marije Magdalene Štivica, koje mještani od milja zovu „Djeca i mladi iz…