NOVI RASPORED SLUŽBI U POŽEŠKOJ BISKUPIJI

653 0

PRPIĆ Antun, razriješen je službe dekana Novokapelačkog dekanata te imenovan arhiđakonom Posavskog arhiđakonata

 

POŽEGA, 8. srpnja 2013. Ovih dana određeni svećenici u Požeškoj biskupiji primili su dekrete biskupa Antuna Škvorčevića s novim rasporedom svoje službe. AKMAČIĆ Dražen, razriješen je službe župnika u Župi Uznesenja Marijina u Novoj Bukovici i dekana Slatinskog dekanata te imenovan ekonomom Požeške biskupije i ravnateljem Doma pape Ivana Pavla II. u Požegi. BOGOVIĆ Josip, imenovan je dekanom Novokapelačkog dekanata. BOŠNJAK Ivica, razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi te imenovan osobnim tajnikom požeškog biskupa i bilježnikom Biskupskog ordinarijata u Požegi. ĆORKOVIĆ Antun, imenovan je kanonikom pokorničarom u Katedrali sv. Terezije Avilske u Požegi. DIVKOVIĆ Boris, mladomisnik imenovan je župnim vikarom u Župi Rođenja BDM u Kutjevu. ĐURIĆ Stjepan, župnik Župe Rođenja BDM u Podravskoj Moslavini upućen je na bolničko liječenje. GELEMANOVIĆ Branko, razriješen je službe župnika Župe sv. Antuna Padovanskog u Daruvaru. HOMJAK Josip, razriješen je službe osobnog tajnika požeškog biskupa i bilježnika Biskupskog ordinarijata u Požegi te imenovan župnim vikarom u Župi sv. Luke Evanđelista u Novskoj. IVIĆ Anto, razriješen je službe upravitelja župe sv. Marije Magdalene u Sopju te imenovan prefektom u Kolegiju Požeške biskupije i vršiteljem dužnosti predstojnika Katehetskog ureda. KLARIĆ Josip, razriješen je službe privremenog upravitelja Župe Kaptol i imenovan župnikom iste Župe te arhiđakonom Katedralnog arhiđakonata. KOZIĆ Dragoslav, razriješen je službe župnog vikara u Župi rođenja BDM u Kutjevu te imenovan župnim upraviteljem Župe Rođenja BDM u Podravskoj Moslavini.

 

KRPELJEVIĆ Josip, imenovan je dušobrižnikom u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. MATIJEVIĆ Mario, razriješen je službe prefekta u Kolegiju u Požegi i bilježnika Biskupskog ordinarijata u Požegi te imenovan upraviteljem Župe Uznesenja Marijina u Novoj Bukovici. MAZANIK Mario, mladomisnik imenovan je župnim vikarom u Župi Blažene Djevice Marije u Novoj Kapeli. MESIĆ Mario, mladomisnik imenovan je župnim vikarom u Župi Bezgrješnog začeća BDM u Novoj Gradiški. NIKOLIĆ Ivan, po isteku petogodišnjeg mandata u službi ekonoma Požeške biskupije i ravnatelja Doma pape Ivana Pavla II. u Požegi imenovan je župnikom Župe Preobraženja Gospodnjeg u Bučju. PIŠONIĆ Marko, razriješen je službe župnika Župe Preobraženja Gospodnjeg u Bučju i službe kanonika pokorničara u Katedrali sv. Terezije Avilske u Požegi te imenovan župnikom Župe sv. Antuna Padovanskog u Daruvaru. PRIMORAC Pavle, upućen na daljnje liječenje uz službu pastoralnog suradnika u Župi sv. Leopolda Mandića u Požegi. PRPIĆ Antun, razriješen je službe dekana Novokapelačkog dekanata te imenovan arhiđakonom Posavskog arhiđakonata. ŠEREMET p. Zvonimir, razriješen je službe dušobrižnika u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. ŠTIVIN Mladen, župnik Župe Pohoda Marijina u Voćinu imenovan je dekanom Slatinskog dekanata. TAŠIĆ Augustin, razriješen službe župnog vikara u Župi Blažene Djevice Marije u Novoj Kapeli te imenovan upraviteljem Župe sv. Marije Magdalene u Sopju. TOKIĆ Mato, razriješen je službe župnika u Župi sv. Petra Apostola u Bokšiću i stavljen na raspolaganje svome vrhbosanskom nadbiskupu. TURUK Žarko, razriješen je službe predstojnika Katehetskog ureda Požeške biskupije te stavljen na raspolaganje dijecezanskom biskupu. VOLARIĆ Željko, župnik Župe sv. Josipa u Vrbju imenovan je dekanom Novogradiškog dekanata. VEČERIĆ Mario, mladomisnik imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Terezije Avilske u Požegi. VIDAKOVIĆ Milan, imenovan dekanom Novljanskog dekanata. ZRILE Dražen, razriješen je službe župnog vikara u Župi Bezgrješnog začeća BDM u Novoj Gradiški te imenovan upraviteljem Župe sv. Petra Apostola u Bokšiću. ( Požeška biskupija)

Related Post

Župa Kraljice svete Krunice

Autor - 26/12/2019 0
NOVA GRADIŠKA, 26. prosinac 2019. -Tradicionalni blagoslov obitelji Župi Kraljice svete Krunice započinje iza božićnih blagdana, točnije na Svetog Ivana…