NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA

714 0

NOVA GRADIŠKA, 15. prosinac 2015. – U povodu Dana grada Gradsko vijeće je donijelo odluku kojom se Nagrada grada, najveće gradsko priznanje, dodjeljuje Antoniji Donzallaz-Dakić.

Nije bila nazočna na svečanoj sjednici Gradskog vijeće pa će joj priznanje biti naknadno uručeno.

 

Rođena je u Novoj Gradiški 3. travnja 1941. godine. Ima dvojno hrvatsko i švicarsko državljanstvo. U mirovini je i provodi ju dijelom u Švicarskoj, a dijelom u Novoj Gradiški.

 

Gospođa Antonija Donzallaz-Dakić je u travnju 2015. Internom odjelu novogradiške bolnice donirala novi ultrazvučni uređaj-digitalni kardiološko vaskularni color doppler s dvije ultrazvučne sonde, ukupne vrijednosti 539.000 kuna.

 

Uređaj je u funkciji i svakodnevno se koristi na dobrobit zdravlja naših ljudi. Radom na novom i suvremenom UZV aparatu smanjena je lista pacijenata koji čekaju ultrazvučni pregled, a najsuvremeniji uređaj značajno je podigao razinu kvalitete zdravstvene usluge našim pacijentima s kardiovaskularnim bolestima.

 

Gospođa Antonija Donzallaz-Dakić je dokaz svjesne i neizmjerno humane osobe koja je pomogla svome gradu, svojim ljudima i svojoj Hrvatskoj.


Nagradom grada kažemo joj veliko Hvala.

Related Post

KADROVIRANJE

Autor - 03/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 3. travanj 2012. – Kako neslužbeno doznajemo Dario Ban, voditelj uprave novogradiške podružnice Hrvatskih šuma i dalje ostaje…

TJEDAN NENASILJA

Autor - 29/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 29. svibnja 2014. – Danas je na središnjem gradskom trgu i Ulici slavonskih graničara u okviru Tjedna nenasilja,…

NOVA INVESTICIJA

Autor - 18/09/2015 0
Zahvaljujući Viktoru Brdaru naš grad od 17. rujna ima novu kuglanu spremnu za natjecanja i u 1. ligi na radost…