NOVOGRADIŠKI TENISAČI USPJEŠNI U HERCEGOVINI

441 0

Na terenima Teniskog centra „Đulić“ u Širokom Brijegu 2. i 3. veljače

2013. godine održano je 4. Dvoransko prvenstvo Hercegovine u tenisu, turnir parova. Podloga za igru je bila tepih, uvjeti odlični, a igralo se po švicarskom sustavu. Za glavni turnir prijavljeno je ukupno 17 parova iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine iz raznih gradova i klubova ( Metković, Split, Orebić, Zagreb, Banja Luka, Grude, Široki Brijeg… ).

 

Na turniru su nastupili i novogradiški tenisači iz Teniskog kluba “NG – Slavonski biser“ sa dva para u sastavu Marko Brčić / Aleksandar Jović i Goran Nikiforov / Alen Ivanović. Nakon veoma kvalitetnih i zanimljivih susreta novogradiški par M.Brčić / A.Jović plasirao sa u finale gdje je nakon duge i neizvjesne borbe poražen od para I.Domazet (ST) / D.Tomas (GR). S obzirom na kvalitetu igrača koji su nastupili i jačinu turnira veoma smo zadovoljni sa osvojenim drugim mjestom i smatramo taj rezultat još jednim velikim uspjehom za novogradiški tenis.

 

Zahvaljujemo se organizatorima, posebice direktoru turnira Rafaelu Mikuliću – Rafi, na srdačnom prijemu i dobroj organizaciji turnira, a rastali smo se u nadi da ćemo i mi jednoga dana u Novoj Gradiški imati mogućnosti i prilike organizirati ovakve turnire i dovesti u naš grad kvalitetne tenisače sa ovih prostora.

Related Post