NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

536 0

U sklopu popratnih sadržaja 20. Novogradiškog glazbenog ljeta, događaj koji je prošle godine iznimno posjećen, a tako se i očekuje ove godine – Fresh Air Party.

U pitanju je open air party koji će biti organiziran već 5. godinu zaredom i to na zanimljivoj lokaciji – Ljetnoj pozornici u Novoj Gradiški. Dokaz kako ozbiljna ekipa stoji iza Fresh Aira je i činjenica da je jedan party pod njihovim okriljem prošle godine održan i u Argentini.

Organizator je Udruga mladih za promicanje alternativne scene i kulture (UMPASK) koja se i ove godine pobrinula dovesti zanimljiva imena house scene uz vrhunski zvuk i rasvjetu. Fresh Air Party je dokaz da najbolja zabava tijekom ljeta ne mora nužno biti na obali, nego i u Slavoniji.

 

Fresh Air party bit će održan u petak, 14. kolovoza, nastupit će:

 

  • WOLF
  • MARIO MIJATOVIĆ
  • ERPTECH
  • RUB A DUB (BiH)
  • TOXIC (ZG)
  • YAKKA S

obzirom da se večer kasnije na istom mjestu u istoj organizaciji održava i techNOVAtion u prodaju su puštene festivalske ulaznice po cijeni od 50 kuna, a koje se mogu nabaviti u Night baru Carpe diem (ex Meta) u Novoj Gradiški. Pojedinačne ulaznice možete kupiti na dan održavanja na ulazu u Ljetnu pozornicu po cijeni od 30 kuna. (Nikola Knežević PR 20. NG ljeta)

Related Post

JESENSKO ŠMINKANJE GRADA

Autor - 06/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 6. listopad 2012. – U akciji jesenskog uređenja gradskih zelenih površina i cvjetnih gredica djelatnici Slavče danas su…

RAZGOVOR S ARSENOM GRANDOM

Autor - 06/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 6. travanj 2012. – Nakon što je Odbor za obilježavanje obljetnica utemeljenja 121. brigade HV-e i drugih obljetnica…